Tilbake til alle arrangementer

Natur, matproduksjon og helse

Et arrangement i ØKOUKA Buskerud - mer informasjon om ØKOUKA 2023 her. Arrangementet er et samarbeid med prosjektet Grønnsaksproduksjon og anna dyrking i fjellandbruket.

Har måten vi dyrker jorda på noe å si for hvordan vi mennesker har det? Hvordan henger det i så fall sammen: Jordas helse, kvaliteten på maten, helsa vår og samspillet med naturen. Hvordan kan vi tenke helhetlig, så vi ivaretar både naturen og vår egen helse på en og samme tid?

Du får høre erfaringer fra Embrik Rudningen og Kjell Borge fra deres deltakelse i prosjektet “Karbonbinding i fjellandbruket” om deres erfaringer med å jobbe med mikrolivet for å få ei sunn jord.

Det blir også et møte med inspirasjonsbonde Kjersti Rinde Omsted.

Sted: Tuppeskogen grendahus, Gol.

Du finner mer informasjon om arrangementet her.

Påmelding til hanne@smabrukarlaget.no innen 21. september.

Forrige
Forrige
18. april

Konferanse: Ei framtid for setra?

Neste
Neste
1. november

Webinar: Lønnsomme løsninger for bygging av mindre løsdriftsfjøs