Webinar om salg og salgskanaler for lokalmat

Webinaret retter seg mot lokalmatprodusenter og andre som er interesserte i salg og salgskanalar for lokalmat.

Til webinaret har vi invitert gode foredragsholdere som vil gi deg inspirasjon, svar på spørsmål og tips og råd til hvordan du kan jobbe med salg av dine produkt.



Nasjonalt senter for fjellandbruk, Fjellnettverket og forprosjekt «Kartlegging av mogelegheiter for frukt- og bærproduksjon i fjellandbruket» inviterer til webinar om salg og salgskanaler for lokalmat.

Dato: 9. desember
Tidspunkt: kl. 12.00-14.00
Webinaret er gratis.

Gå inn på lenka for å melde deg på: Påmeldingslenke

Foredragshaldarar er:

Marianne Rønning, Tørresvangen gård
Tørresvangen gard ligg midt mellom Tynset og Kvikne. På garden driv Marianne Rønning og mannen Vidar Nybu eit lite gardsysteri og har utsal i stabburet. I webinaret fortel Marianne om korleis dei har fått gardsbutikken til å fungere og kva som har vore suksessfaktorar for drifta av den.

Sigurd Vassenden, Grønt frå Grindal
Sigurd Vassenden driv marknadshagen Grønt frå Grindal. Grønt frå Grindal er ein relativt stor marknadshage på 6-8 dekar og ligg i Rennebu i Trøndelag. På webinaret fortel Sigurd om kva for kanalar han brukar for å selje grønsakene dei produserer.

Gro Rudi, Uvdalsbonden
Bak Uvdalsbonden står ein gjeng fjellbønder frå Uvdal øvst i Buskerud. Dei tilbyr råvarer og opplevingar i og frå Uvdal og ynskjer å gjere det enkelt å kjøpe råvarer direkte frå bonden. På webinaret fortel Gro korleis dei jobbar med ulike salskanalar.

John Erik Aaby
John Erik Aaby er kjøkensjef på Vestlia Resort på Geilo. Han brukar mykje lokalmat i sine menyar. På webinaret vil han fortelje om korleis han jobbar med lokalmat og lokalmatprodusentar.

VELKOMMEN!!!

Forrige
Forrige

Den internasjonale fjelldagen

Neste
Neste

Vil du lede Nasjonalt senter for fjellandbruk?